BeLEEF de IJsselHospices

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor het symposium BeLEEF IJsselHospices.

Door uzelf aan te melden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. U verplicht zich tot het voldoen van het inschrijfgeld. Annulering wordt verrekend door Margreet van Roest organiseert en regelt vof. 

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en (indien van toepassing) een factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.

De betaling van het deelnamegeld dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL56 KNAB 0731 9705 00 t.n.v. 
Margreet van Roest organiseert vof o.v.v. het factuurnummer.

 

 

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

Werkadres

Beroepsinformatie

Factuurgegevens

Uw factuur wordt automatisch samengesteld. Uw naam en adresgegevens, zoals bij persoonsgegevens ingevuld, zullen hiervoor gebruikt worden. Wanneer u een andere tenaamstelling op de factuur nodig heeft kunt u dat hieronder invullen. Als u op een later tijdstip nog wijzigingen in de factuur nodig heeft worden daar administratiekosten voor in rekening gebracht. (€15.-)

Organisatorisch

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor je aanmelding.

Binnen enkele minuten krijg je automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer je niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even je spambox. Heb je na een half uurtje nog niets ontvangen neem dan contact op via info@morganiseren.nl.